Kaikki blogit puheenaiheesta Aloitteiden allekirjoitukset

Kannattaisitko Sinä perhealoitetta uutena kansalaisaloitteen muotona?

 

Ehdotan, että kansalaisaloitteen uudistuksen yhteydessä pohdittaisiin sitä, voisiko yksi samassa osoitteessa* kirjoilla oleva perhe tehdä perhekohtaisen aloitteen, jossa on mukana myös alaikäisiä lapsia?

Tämä siksi, että lasten ja nuorten asiat ovat hyvin tärkeitä Suomen kestävän tulevaisuuden luomiseksi ja perheen yhteinen perhealoite loisi hyvällä tavalla yhteishenkeä perheen sisällä ja kannustaisi lapsia ja nuoria osallistumaan itseään koskevaan päätöksentekoon jo nuoresta pitäen.

Allekirjoita: "Kansanäänestyksen järjestäminen Suomen EU-jäsenyydestä"

Pyydän Sinua allekirjoittamaan tämän aloitteen, jota sitten aikanaan käsitellään eduskunnassa, kunhan saamme - kaikki yhdessä - aikaan yli 50.000 nimeä tähän aloitteeseen. Sen enemmän sen  parempi!


Viidessä päivässä ääniä on kerätty, niin kuin kuva näyttää: 17.400 nimeä.

(Klikkaa kuvaa suuremmaksi).

Kansalaisaloitteet

Toivomus on, että löytyisi runsaasti allekirjoittajia  aloitteelle, joka pääsisi käsittelyyn ja lopputuloksena soisi laitoshoidossa oleville vanhuksille oikeuden ulkoiluun.

Mitä muuta tällaiselle voisin odottaa kuin  myönteistä kantaa? Kielteinen tuntuisi pahalle, mutta jos se olisi oikein mahtavan hyvin perusteltu, niin kannasta voisi tietysti keskustella. Kansalaisaloitteita  löytyy monista asioista seuraavasta osoitteesta: https://www.kansalaisaloite.fi/fi

Kuinka moni yleensä käy tutkimassa minkälaisia kansalaisaloitteita on vireillä?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä