Kaikki blogit puheenaiheesta Persut

Persut ammattibannaajia ja ilmatilan hallitsijoita - Taas kerran

Reijo Tossavainen, tuo todellinen Punainen Parooni ja kaikkien lentäjien äiti opetti persuille ilmatilan ilmaisen hallinnan Uuden Suomen Puheenvuorossa. Pitää kirjoittaa tauotta, paljon, jatkuvasti ja sitä yhtä ja samaa.

Hyvin on oppi perille mennyt. Itse asiassa taktiikkaa on taitavasti kehiteltykin, sillä ennen persut luottivat ilmiantonappiin, ja Tossavainen Puheenvuoron silloiseen kehitysblogiin, jossa hän vaati milloin kenenkin poistamista areenoilta. Kehitystä se olisikin ollut, mutta mihin suuntaan, se on jo toinen juttu.

Perussuomalaiset eivät halua kaivosvero

Isänmaaliset persut eivät halua kaivosveroa. He mielummin luovuttavat maaperän malmit ja niistä saatavat voitot ilmaiseksi ulkomaisille kaivosyhtiöille. Melko uskomatonta toimintaa näiltä isänmaan toivoilta.

Muut puolueet ovat valmiita veroa tukemaan. Yksi puuttuu joukosta, en olisi tätä uskonut nakeväni.

 

 

https://yle.fi/uutiset/3-10584571

Perussuomalaisille vaalivoitto ja jopa 30 kansanedustajaa

Perussuomalaiset menestyväät kevään 2019 eduskuntavaaleissa paljon paremmin kuin monet osaavat edes kuvitella. Pelko on heidän vaaliaseensa, ja sehän on tunnetusti erittäin tehokas ase. Pelkoa on myös tavattoman helppo kylvää ja levittää, laji jossa perussuomalaiset ovat ehdottomasti mestareita.

Rienausta ja kritiikkiä eli miten nämä asiat koetaan

Jeesus Kristus (7 eKr.-30 jKr.) on jotain jonka ohi ei pääse. Jonka ohi ei pidäkään päästä. Hänen tarinansa kerrotaan evankeliumeissa, jotka ovat antiikin Kreikan kirjallisuuden viimeiset suuret saavutukset. Ensimmäisethän olivat Homeroksen eepokset Ilias ja Odysseia.

Kekkonen, Soini vai Halla-aho?

Kovin vähän aikaa on Suomi ollut itsenäinen valtio, ja ehkä siksi meillä henkilöpalvonta vielä verissä niin vahvasti on. Ensin olivat kuninkaat, sitten tsaarit ja keisarit, myöhemmin Mannerheim ja Kekkonen. Heidän jälkeensä tulikin Soini meloneineen, kunnes Soini lapioineen putosi ja tilalle nousi Halla-aho muslimeineen.

Jollekin osaa kansasta näyttää yhä olevan tarpeen uskoa yhteen herraan ja hänen erehtymättömyyteensä, nöyrästi ja kuuliaisesti, ynnä tukevasti ylistäen. Ei taida missään muussa puolueessa kuin perussuomalaisissa henkilöpalvonta kukoistaa yhtä voimallisesti.

Pohdintaa Perussuomalaisten ympäristö- ja energiapoliittisesta ohjelmasta

Perussuomalaiset ovat julkaisseet ympäristö- ja energiapoliittisen ohjelmansa, joka sisältää varsin ennalta-arvattavia linjauksia. Sopivasti maahanmuuttovastaisuutta ja populismia ympättynä mukaan sekä monia enemmistön näkemyksien kanssa ristissä olevia kantoja. Siihen kupeeseen vielä silkkaa virheellistä ja harhaanjohtavaa tietoa sekä toteuttamiskelvottomia ideoita, niin ohjelma alkaakin olla kasassa.

Unkari tuo perussuomalaisten mallimaa

Unkarissa ei oikein tykätä hallituksen toimista. Ihan ymmärrettävää, kun he rajoittavat lehdistönvapautta, oikeuslaitoksen toimintaa ja nyt myös duunareiden ylityöstä maksettavia korvauksia.

Suomessa erityisesti perussuomalaiset ovat hyökänneet mediaa vastaan samoin kyseenalaistavat oikeislaitoksen toimintaa. Duunareista tai köyhistä persut eivät välitä.

Kansa on lähtenyt kaduille hyvästä syystä, ilman keltaliivejä.

Perussuomalainen on hieno ihminen

Perussuomalainen on aivan tavallinen suomalainen ihminen. Hän käy työssä, hän on eläkkeellä, hän opiskelee, hän on työtön, hän on terve, hän on sairas ja hän on myös yrittäjä.

Sisällissota,puhdistus, ladon taakse - Persunuoret pauhaa

Ihmisten tappamisella, puhdistuksella,sodalla fantasioivat ihmiset ei saa minulta ymmärrystä. Twitterissä näitä on saanut seurata Persunuorien toimesta. 

Kuvottavaa puhetta ja saa miettimään onko kyseisten henkilöiden mielenterveys heikossa hapessa.

Halla-aho tuntuu vähättelevän puheita, mitä nyt uutisista lukaisin.Huhtasaarikin on hiljaa, ilmeisesti antaa tukensa toimintaan?

Onko tosiaan niin että mukaisänmaalliset ihmiset haluavat sisällissodan ja puhdistuksen käyntiin? 

Miksi tälläiset toimijat sallitaan puolueessa? 

Persunuoret vaativat Karjalaa takaisin

Syyskokoukseensa kokoontuneet Perussuomalaiset Nuoret ovat päättäneet, että Suomen pitää virallisesti "vaatia" Karjalaa ja muita sotien jälkeen luovutettuja alueita takaisin Venäjältä. Karjalan "kysymystä" on viime vuosina jaksanut pitää esillä vain pari ikääntynyttä aktivistia, mutta nyt suomalaisen irredentismin asialla on tosiaan eduskuntapuolueen nuorisojärjestö.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä